Veel gestelde vragen
Bestanden die niet opgemaakt zijn in een vectorieel programma zoals Illustrator of Corel kunnen wij ook belichten mits het uitvoeren van een Pantone separatie. Op deze manier maakt het niet uit of het om CMYK of RGB beelden gaat. Er is wel een meerprijs aan verbonden. Wij helpen je in het bepalen van het aantal kleuren die nodig zijn voor de separatie.
Op onze website vind je een compleet gamma aan kleding en accessoires. Klik hier
Eigenlijk maakt het bestandstype voor borduurwerk niet uit, zorg voor een bestand of print die voldoende groot is om een duidelijk beeld te hebben. Het bestand word door onze specialist opgemaakt in een borduur file.
Het is belangrijk dat er genoeg steken worden voorzien in het ontwerp. De manier waarop de steken elkaar overlappen is ook van veel belang in het bekomen van een kwalitatieve borduring.
Een maximum van 15 kleuren.
Op bijna alle soorten stoffen kan je borduren in tegenstelling tot zeefdruk.
Wij werken al jaren samen met verschillende ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het opmaken van designs/bestanden voor zeefdruk. Aan de hand van jouw idee brengen we je in contact met de juiste designer.
Wij kunnen tot 10 kleuren drukken (inclusief wit)
Uiteraard drukken wij ook op donkere kleuren, de enige voorwaarde is dat we wit onder de andere kleuren dienen te drukken. Dit is de enigste manier om de kleuren mooi fris en dekkend te krijgen. Hou hier dus ook rekening mee bij het opmaken van je ontwerp.
Het maximum formaat is 600 x 420 mm. Hou er wel rekening mee dat het ontwerp niet groter is dan het kledingstuk waarop je wilt drukken. Hou voldoende afstand van de nek, de onderzijde en mouwinzetten.
Vectoriëele bestanden opgemaakt in enkel pantone kleuren aangeleverd in pdf formaat of Illustrator bestanden (.ai) met eventuele tekst omgezet in curves.
Dat kan, hou er wel rekening mee dat niet alle kledij geschikt is om te bedrukken.
In sommige gevallen kan je wel zeefdrukken op kleding maar niet verwarmen in een droogtunnel. In die en sommige andere gevallen wordt er dan beslist om te “heatpressen” het komt er op neer dat we drukken op vellen papier die vervolgens met een hete pers op de kleding worden aangebracht.