Veel gestelde vragen

Ik heb een bestand in RGB of CMYK, wat nu?

Bestanden die niet opgemaakt zijn in een vectorieel programma zoals Illustrator of Corel kunnen wij ook belichten mits het uitvoeren van een Pantone separatie. Op deze manier maakt het niet uit of het om CMYK of RGB beelden gaat. Er is wel een meerprijs aan verbonden. Wij helpen je in het bepalen van het aantal kleuren die nodig zijn voor de separatie.

Welke kleding en accessoires zijn er bij jullie te koop?

Op onze website vind je een compleet gamma aan kleding en accessoires. Klik hier

Welk bestand lever ik voor borduurwerk?

Eigenlijk maakt het bestandstype voor borduurwerk niet uit, zorg voor een bestand of print die voldoende groot is om een duidelijk beeld te hebben. Het bestand word door onze specialist opgemaakt in een borduur file.

Wat maakt het kwaliteitsverschil tussen borduurwerken?

Het is belangrijk dat er genoeg steken worden voorzien in het ontwerp. De manier waarop de steken elkaar overlappen is ook van veel belang in het bekomen van een kwalitatieve borduring.

Hoeveel kleuren kunnen er geborduurd worden?

Een maximum van 15 kleuren.

Op welke kleding kan je borduren?

Op bijna alle soorten stoffen kan je borduren in tegenstelling tot zeefdruk.

Ik heb een idee maar nog geen ontwerp?

Wij werken al jaren samen met verschillende ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het opmaken van designs/bestanden voor zeefdruk. Aan de hand van jouw idee brengen we je in contact met de juiste designer.

Hoeveel kleuren kunnen jullie drukken?

Wij kunnen tot 10 kleuren drukken (inclusief wit)

Drukken op donkere kleuren?

Uiteraard drukken wij ook op donkere kleuren, de enige voorwaarde is dat we wit onder de andere kleuren dienen te drukken. Dit is de enigste manier om de kleuren mooi fris en dekkend te krijgen. Hou hier dus ook rekening mee bij het opmaken van je ontwerp.

Tot welk formaat kunnen jullie zeefdrukken?

Het maximum formaat is 600 x 420 mm. Hou er wel rekening mee dat het ontwerp niet groter is dan het kledingstuk waarop je wilt drukken. Hou voldoende afstand van de nek, de onderzijde en mouwinzetten.

Welk bestand moet ik aanleveren voor zeefdruk?

Vectoriëele bestanden opgemaakt in enkel pantone kleuren aangeleverd in pdf formaat of Illustrator bestanden (.ai) met eventuele tekst omgezet in curves.

Kunnen wij zelf kleding aanleveren?

Dat kan, hou er wel rekening mee dat niet alle kledij geschikt is om te bedrukken.

Wat is heatpress?

In sommige gevallen kan je wel zeefdrukken op kleding maar niet verwarmen in een droogtunnel. In die en sommige andere gevallen wordt er dan beslist om te “heatpressen” het komt er op neer dat we drukken op vellen papier die vervolgens met een hete pers op de kleding worden aangebracht.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Contacteer support